Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ''ΕΛΛΗΝΕΣ''

NAIIIIII!!!!


ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!

Καναβάκη Μαρία - Ευχή

Το άρωμα - Μαρία Καναβάκη, Βασίλης Σκουλάς, Haig Yazdjian

Θα γυρίσω - Μαρία Καναβάκη

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Οι λέξεις είναι ιστορίες!

Οι λέξεις είναι ιστορίες.
Τις θέλω ολόκληρες.
Αν βάλεις τον τίτλο, θέλω όλο το περιεχόμενο του βιβλίου, και θα στο ζητήσω.
Αν δεν μπορείς να το διαβάσεις, μη μου διαβάζεις λέξεις της αρχής.
Θέλω να ζήσω τη συνέχεια, και να πάω αβίαστα στο τέλος.
Μη μου αρχίζεις την ιστορία από το τέλος.
Δεν έχει προοπτική το τέλος.
Είναι φράγμα. Δεν είναι τελείωση.
Μη προδικάζεις το τέλος μου-δεν ξέρεις την αρχή μου.
Δεν ξέρεις τις λέξεις μου, ούτε τις αρχές μου.
Οι λέξεις έχουν σημασία.
Έχουν αντίκρυσμα θυμού, όταν είναι χωρίς αντίκρυσμα..
Αντανακλούν το θυμό όταν δεν αποδίδεται το νόημα.
Όταν έχουν έδαφος, γίνονται λουλούδια.
Νεκρές δεν ανασταίνουν κανέναν.
Μην κρέμεσαι απεγνωσμένα από τις λέξεις μου.
Θα τις ξεριζώσεις απ το βιβλίο τους. Χωρίς αυτό είναι άστεγες.
Αυτές μου έχουν δώσει να πορεύομαι.
Έχω μόνο τις λέξεις μου και τις θέλω ολόκληρες.
Απόψε έχω μόνον μία..
Και είναι ολόκληρη..

Η Λέξη που δεν ήθελα!

ΠΑΛΕΤΑ!


Παλέτα με τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα.
"Έστί δίκης οφθαλμός, ος τα πανθ’ ορά.."
Εκτός από τα επτά, ορά και Εκείνα τα άπειρα δεκαδικά μηδενικά που δεν καταχωρήθηκαν ποτέ ως θανάσιμα,
ούτε καν ως αμαρτήματα..
Αλλά,
Σκοτώνουν βάναυσα με ασφαλή ασυλία!
Μη ξέροντας τίποτα για το ..φόνο. 
Κάτω από το Βλέμμα της Αγάπης υψωμένης στο Σταυρό.

Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά.mp4

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Αριθμολογία:'' Προβλέψεις για τα επόμενα χρόνια''

Αριθμολογία: το προσωπικό μας έτος
Ο Αριθμός του πεπρωμένου, όπως είδαμε σε προηγούμενο άρθρο, προκύπτει από την ανάλυση του ονόματός μας. Αν θέλουμε όμως να έχουμε στην διάθεσή μας έναν οδηγό που θα μας πληροφορεί για την κάθε περίοδο της ζωής μας χωριστά τότε θα πρέπει να κάνουμε κάποιους άλλους υπολογισμούς. Για να βρούμε τον αριθμό του προσωπικού μας έτους ασχολούμαστε μόνο με την ημερομηνία γέννησής μας και όχι με το έτος. Για παράδειγμα: Αν υποθέσουμε πως έχουμε γεννηθεί στις 12 Ιανουαρίου. Μετράμε και προσθέτουμε: 1+2+1 (Ιανουάριος = 1ος μήνας)  = 4. Στον αριθμό 4 προσθέτουμε τα ψηφία του έτους που μας ενδιαφέρει. Για παράδειγμα αν μας ενδιαφέρει το 2011 έχουμε και λέμε: 2+1+1=4 (το έτος)+4 (το άθροισμα της ημερομηνίας γέννησης)=8. Για φέτος, λοιπόν, το προσωπικό έτος χαρακτηρίζεται από τις πληροφορίες του αριθμού 8. Αυτή την πράξη μπορούμε να την κάνουμε κάθε χρόνο ώστε να έχουμε μια γενική πρόβλεψη του έτους.
Αν το προσωπικό σου έτος είναι:
Αριθμός 1
Πρόκειται για ένα έτος που σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου 9 ετών και παράλληλα νέα ξεκινήματα. Αυτός είναι ένας χρόνος δράσης γι? αυτό αν δείξετε αδυναμία ή ατολμία σε κάτι καινούριο θα το καθυστερήστε δραματικά. Με λίγα λόγια μην διστάσετε για τίποτα φέτος, και κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα ή όλα αυτά που δεν μπορούσατε ως τώρα, ένα ταξίδι, μία νέα εργασία, μία νέα σπουδή. Δεχθείτε νέες ιδέες, πρωτότυπες τακτικές. Κάνετε νέες γνωριμίες, διευρύνετε τον κύκλο σας, δώστε χώρο στη ζωή σας για άλλα άτομα. Αυτό είναι ένα έτος που σας δίνει την ευκαιρία να γίνετε αυτοδύναμοι και ανεξάρτητοι. Οποιαδήποτε ευκαιρία θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε γιατί ό,τι ξεκινήσει φέτος, θα έχει επιπτώσεις ή διάρκεια στα επόμενα εννέα χρόνια.
Αριθμός 2
Αυτό είναι ένα έτος για να περιμένετε, την ωρίμανση των στόχων που θέσατε την προηγούμενη χρονιά. Μην βιαστείτε να ωθήσετε τα πράγματα και μην πιέσετε καταστάσεις. Φέτος θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, ειδικά αν συναντήσετε καθυστερήσεις στους στόχους σας.
Αν σας δοθούν προσφορές συνεργασίας, προτάσεις για επιχειρήσεις κι επικερδείς διαπραγματεύσεις, μην χάσετε την ευκαιρία. Να είστε δεκτικοί και να αποκρούετε διακριτικά αυτό που δεν επιθυμείτε να προχωρήσει. Κρατάτε επαφές και μην δημιουργήσετε ρήξεις. Εάν αυτή τη περίοδο είστε σε μια σχέση, θα συνειδητοποιήσετε γιατί είστε σε αυτήν την σχέση. Εξετάστε και τις δύο πλευρές του νομίσματος σε κάθε επαφή, συνεργασία ή με το ταίρι σας και φροντίστε να εμβαθύνετε και να δημιουργήσετε άρρηκτους δεσμούς. Καλλιεργήστε την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αφήστε την προσωπική σας σφραγίδα, μέσα στην ομάδα που κινείστε.
Αριθμός 3
Ένα σημαντικό έτος για όσους είναι καλλιτέχνες ή πολιτικοί, ή αρχηγοί μίας ομάδας ανθρώπων καθώς οι ευκαιρίες επέκτασης και επιτυχίας είναι πολλές. Φέτος θα μπορέσετε να πείσετε εύκολα τους άλλους να αποδεχθούν τις απόψεις σας. Όσον αφορά τον έρωτα, η αγάπη και ο ρομαντισμός μπορεί να καταλήξουν σε γάμο. Προσοχή στις εγκυμοσύνες αν δεν είναι στις προτεραιότητές σας. Καλό είναι φέτος να επικεντρωθείτε στις ευκαιρίες για την αυτό-βελτίωση, ιδιαίτερα στον τομέα των δημιουργικών σας ταλέντων, να υπογραμμίσετε τις ιδέες σας, να γράψετε, να συνθέσετε, να ζωγραφίσετε, κι ίσως εκπλαγείτε από την δυνατότητα της έκφρασής σας. Χρησιμοποιήστε τη διαίσθηση, τη φαντασία και την έμπνευσή σας.
Αριθμός 4
Αυτό είναι ένα έτος σκληρής δουλειάς καθώς φέτος θα βάλετε σημαντικές βάσεις για το μέλλον. Ό,τι κερδίσετε αυτή τη χρονιά, θα είναι σημαντικό για τα μελλοντικά σας σχέδια και τις προοπτικές σας γι' αυτό είναι ανάγκη να βάλετε τα πράγματα σε μία τάξη. Από οικονομική άποψη ο χρόνος αυτός δεν θα είναι ικανοποιητικός γι' αυτό μην ανοίγεστε σε δάνεια και μην παίρνετε οικονομικά ρίσκα. Η χρονιά αυτή, θα είναι μία περίοδος που μπορεί να σας επιβαρύνει με πρόσθετες υποχρεώσεις στη δουλειά. Ενδέχεται, μάλιστα, να σας επιφορτίσουν παρά τη θέλησή σας με περισσότερες υποχρεώσεις. Μην τις αποφύγετε και αργότερα θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας. Εάν αντιμετωπίσετε νομικά θέματα, μην αγνοήστε, οποιαδήποτε έγγραφα, θα χρειάζονται την προσοχή σας ενώ θα πρέπει να φροντίσετε και την υγεία σας. Παραμείνετε επιμελείς, προσεκτικοί, διακριτικοί και φροντίστε από αυτή τη χρονιά να κερδίσετε εμπειρία και γνώσεις.
Αριθμός 5
Εάν νιώθετε πως υπήρξατε στάσιμοι τον τελευταίο καιρό, αυτός είναι ένας καλός χρόνος για να ακολουθήσετε νέους δρόμους. Συχνά σε ένα τέτοιο έτος, έχουμε ριζική αλλαγή του πεπρωμένου, δηλαδή απρόοπτα γεγονότα που μας καταπλήσσουν. Φέτος να εριμένετε το «μη αναμενόμενο» γι΄ αυτό αποφύγετε τα μακροχρόνια σχέδια. Πρόκειται για ένα από τα έτη όπου μια σημαντική αλλαγή είναι πιθανή - πιθανότατα μια αλλαγή της κατοικίας, της σταδιοδρομίας ή της οικογενειακής κατάστασης. Αν και η αλλαγή μπορεί να μην οφείλεται στην πρωτοβουλία σας, τελικά, η επίδραση εξαρτάται από τη δυνατότητά σας να εκμεταλλευθείτε την αλλαγή και να την χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει να προωθήσετε τα ενδιαφέροντά σας. Μέσα στα παράξενα που θα σας συμβούν φέτος δεν αποκλείεται να ξανασυναντήσετε έναν έρωτα από το παρελθόν. Το τι θα κάνετε εξαρτάται από το τι θέλετε. Το σίγουρο είναι πως φέτος πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Έχετε υπόψη επίσης πως πρόκειται για μια εξαιρετική χρονιά για ταξίδια και μεταθέσεις.
 Αριθμός 6
Αυτός είναι ένας χρόνος να βοηθήσετε την οικογένεια, τον συνεργάτη, τα παιδιά, τους στενούς φίλους σας. Είναι επίσης ένας καλός χρόνος να αναδιαμορφωθεί το σπίτι σας, ή να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητη περιουσία. Γενικά, το σπίτι σας είναι το επίκεντρο και καλό είναι να το μετατρέψετε σε τόπο χαλάρωσης κι ευχαρίστησης για σας. Απολαύστε την ευχαρίστηση ρομαντισμού μίας σχέσης, της αγάπης και ενδεχομένως του γάμου. Εάν είστε παντρεμένοι ήδη, αναζωπυρώστε την φλόγα στο γάμο σας ή πηγαίνετε σε έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος. Μπορεί να αποφασίσετε να αυξήσετε την οικογένειά σας, με ένα νέο μέλος. Κάποιος συγγενής που έχει απομακρυνθεί, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά και να συσφιχτούν οι σχέσεις σας. Τα οικονομικά θα έχουν επίσης προτεραιότητα αυτό το χρόνο γι? αυτό φροντίστε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις. Πάντως αυτό που πρέπει να κρατήσετε γι' αυτή τη χρονιά είναι πως σας δίνει ευκαιρίες να απολαύσετε το σπίτι σας, τους αγαπημένους σας και να καλλιεργήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις. Όμως, το έτος αυτό, θεωρείται κι έτος διαζυγίων. Αυτό συμβαίνει, για να ξεδιαλύνει σχέσεις ήδη κλονισμένες.
Αριθμός 7
Πρόκειται για έναν έτος σχεδιασμού και προγραμματισμού, μελέτης στόχων, παρά δυναμικής δραστηριότητας. Αποφασίστε διακοπές κάπου μακριά από τη φασαρία ή και μόνοι σας για να γνωρίσετε καλύτερα τον ίδιο σας τον εαυτό. Η κούραση των υποχρεώσεων, του θορύβου ή των πολλών γνωριμιών, δεν σας ταιριάζει αυτή τη περίοδο. Αυξήστε τον εσωτερικό σας πλούτο και συλλογιστείτε τις βασικές αξίες της ύπαρξή σας. Πρόκειται για ένα χρόνο ενδοσκόπησης όπου η μοναχικότητα δεν θα σας ενοχλεί. Αντίθετα, οι κοινωνικές υποχρεώσεις δεν θα σας είναι τόσο ευχάριστες και θα τις αποφεύγετε. Στα πρακτικά ζητήματα τώρα, να είστε προσεκτικοί σε οποιεσδήποτε νομικές εμπλοκές και αναζητήστε συμβουλές εάν είναι απαραίτητο. Ίσως παρουσιαστεί η ανάγκη ή η δυνατότητα μετακόμισης. Ακόμη οι μετακινήσεις ή τα ταξίδια θα δίδονται σαν ευκαιρίες. Γενικά οι δραστηριότητές σας αυτό το έτος πρέπει να είναι αργές και ήρεμες. Προσπαθήστε να μειώσετε οποιεσδήποτε πιέσεις που περιβάλλουν τις επιχειρησιακές υποθέσεις σας, αποφύγετε να πιέσετε οποιαδήποτε ζητήματα και μην κάνετε ριψοκίνδυνες οικονομικές κινήσεις. Επίσης θεωρείται ένα έτος ιδανικό για απροσδόκητες εύνοιες στην τύχη, δηλαδή, μία ξαφνική κληρονομιά, μία δωρεά, μία ανατίμηση αγαθών σας. Αυτό θα συμβεί ανεξάρτητα από την θέλησή σας και εκεί που δεν το περιμένετε.
Αριθμός 8
Αυτό είναι το έτος για να εκμεταλλευθείτε κάθε κατάσταση που σας παρουσιάζεται. Κάθε τι που αρχίσατε στο 1 προσωπικό έτος (επτά χρόνια περίπου πριν) , μπορεί τώρα να υλοποιηθεί. Χρησιμοποιήστε όλη τη διαθέσιμη ενέργειά σας και δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας προς αυτή την κατεύθυνση. Κάθε ενέργεια που έχει ξεκινήσει στα προηγούμενα χρόνια, τώρα αποδίδει καρπούς. Αξιολογείστε προσεκτικά κάθε οικονομική δραστηριότητα και μην υποκύψετε σε πειρασμούς περιττών εξόδων. Μπορείτε να επιτύχετε, περισσότερο σ' αυτό το έτος, απ΄ ό,τι σε οποιοδήποτε άλλο χρόνο, στον κύκλο των εννέα ετών καθώς ευνοούνται οι συνεργασίες επαγγελματικής ή οικονομικής φύσης και μπορείτε να καλλιεργήσετε σχέσεις με άτομα που κατέχουν διακεκριμένες θέσεις. Αν μέσα στους στόχους σας είναι ένας γάμος που θα σας εξασφαλίσει οικονομική ασφάλεια, τότε αυτή είναι η κατάλληλη χρονιά για να προχωρήσετε. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει το αίσθημα της ευημερίας. Ωστόσο, λόγω υπερκόπωσης θα πρέπει να προσέχετε λίγο την υγεία σας.
Αριθμός 9


Είναι το έτος που σηματοδοτεί την ολοκλήρωση, το κλείσιμο ενός κύκλου εννέα ετών. Όλα στη ζωή σας, από τις σχέσεις σας, μέχρι τη σταδιοδρομία σας θα πρέπει να καταλήξουν σε ένα συμπέρασμα και σε ένα ξεκαθάρισμα γι' αυτό μην εκπλαγείτε από ξαφνικές και απότομες καταλήξεις στις σχέσεις, ή από το τέλος μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Αυτή η περίοδος αφορά την προετοιμασία για ένα νέο κύκλο στη ζωή σας. Είστε απλά στον τελευταίο γύρο του παιχνιδιού. Μη διστάσετε να αποσυρθείτε, περιμένοντας τις νέες ευκαιρίες αλλά και να απομακρύνετε κάθε τι άχρηστο, ανούσιο και ανώφελο από τη ζωή σας. Αραιώστε τις σχέσεις σας με άτομα που δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σας, ρυθμίστε εκκρεμότητες και χρέη και κάντε τον απολογισμό σας. Να είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες και ταξίδια που μπορεί να προκύψουν. Προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο και χαράξτε τα σχέδιά σας για τα επόμενα εννέα χρόνια!

Αριθμολογία: ο αριθμός του πεπρωμένου μας!


Σύμφωνα με την αριθμολογία κάθε λέξη και κάθε ήχος είναι μία δόνηση. Γι' αυτό και το όνομά μας θεωρείται πολύ σημαντικό και ότι δεν μας δόθηκε τυχαία. Ακόμα κι αν στη βάπτισή μας, μία διαφωνία, μία ανατροπή, μας έφερε στο όνομα που έχουμε, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός πως το πώς μας λένε είναι μία ταυτότητα, κάτι που μας χαρακτηρίζει και που μας περιγράφει με τους δικούς του κώδικες. Η αριθμολογία, προσφέρει τη δυνατότητα, να αναλύσουμε τα βασικά μας χαρακτηριστικά, να τα αποκωδικοποιήσουμε, και μέσα από την γνώση που θα αποκτήσουμε να καταλάβουμε καλύτερα ποιοι είμαστε και ποια είναι η πορεία μας στη ζωή. Ο αριθμός του πεπρωμένου μας, είναι κατά κάποιο τρόπο το μονοπάτι της ζωής μας και μας προϊδεάζει για την φύση των δυσκολιών που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Για να τον υπολογίσουμε δεν έχουμε παρά να προσθέσουμε τους αριθμούς της ημερομηνίας γέννησή μας. Αν για παράδειγμα έχουμε γεννηθεί στις 19 Φεβρουαρίου του 1980 τότε προσθέτουμε
1+9+2+1+9+8+0=30=3+0=3
Αριθμός Πεπρωμένου 1
Γεννηθήκατε με τα χαρακτηριστικά ενός ηγέτη. Επιμένετε στο δικαίωμά σας να παίρνετε μόνοι τις αποφάσεις σας και διεκδικείτε έντονα την ελευθερία να σκέφτεστε και να πράττετε όπως εσείς νομίζετε. Όταν σας δίνεται η ευκαιρία να ηγηθείτε άλλων, δεν σπαταλάτε χρόνο για να αποδείξετε ότι αξίζετε την ανώτερη αυτή θέση. Προσεγγίζετε τα προβλήματα μ' ένα μοναδικό τρόπο κι έχετε το θάρρος να είστε ο εαυτός σας. Δημιουργείτε προβλήματα λόγω του υπερβολικού σας πείσματος, του θυμού και της επιθετικότητάς σας. Όσοι από σας δεν καταφέρνετε να ελέγχετε τα στοιχεία αυτά του χαρακτήρα σας, γίνεστε εύκολα αυταρχικοί, εκδικητικοί ακόμα και βίαιοι. Τα σωματικά χαρακτηριστικά σας είναι εντυπωσιακά. Καταφέρνετε πάντα να προσελκύσετε και να εντυπωσιάζετε τους ανθρώπους με το ψηλό, δυνατό και όμορφο σώμα σας. Έχετε τον τρόπο να κάνετε τους άλλους να ""πηγαίνουν με τα νερά σας"" και να υιοθετούν τον δικό σας τρόπο σκέψης. Είστε φιλικοί από τη φύση σας. Έχετε την τάση να στηρίζετε τους φίλους σας όταν χρειάζονται βοήθεια. Η μοναξιά δεν σας ταιριάζει και δεν την επιδιώκετε, γι' αυτό και περιβάλλεστε συνεχώς από γνωστούς και φίλους. Γενικά, τα άτομα των οποίων ο αριθμός πεπρωμένου είναι 1 μπορούν να γίνουν επιτυχημένοι επιχειρηματίες, καθώς επίσης και επιτυχημένοι πολιτικοί ηγέτες. Κάποιοι από εσάς έχουν τις ικανότητες και μπορούν να χρησιμοποιήσουν την επιρροή τους για να απασχοληθούν σε διευθυντικές, διοργανωτικές ή ηγετικές θέσεις. Άτομα σαν εσάς έχουν μεγάλη επιτυχία στη ζωή τους, όταν καταφέρνουν να χρησιμοποιούν κατάλληλα τη θέληση και τη δημιουργικότητά τους, καθώς επίσης και το πρωτοποριακό τους πνεύμα!
Σας ταιριάζουν καλύτερα: Άτομα με αριθμό πεπρωμένου 3,5,7
Ευνοϊκές ημέρες: Όσες έχουν τον αριθμό 1,10,19,28
Αριθμός Πεπρωμένου 2
Ο αριθμός αυτός αφορά ό,τι είναι δυαδικό. Σ' αυτόν στηρίζεται ολόκληρο το δυαδικό σύστημα (= δύο αντιθέσεις) όπως η μέρα - νύχτα, φως - σκοτάδι, καλός - κακός. Είναι ο γάμος των αντιθέτων. Είστε γενναιόδωροι, διπλωμάτες και τόσο αμερόληπτοι ώστε πολλές φορές παίρνετε αποφάσεις ενάντια στα συμφέροντά σας. Χαρακτηρίζεστε από αντιφατικές καταστάσεις και τα γεγονότα της ζωής είναι του ύψους και του βάθους. Είστε αναποφάσιστοι και ζυγίζετε πολύ τα πράγματα για να βγάλετε τα υπέρ και κατά. Θεωρείστε αλτρουιστές αλλά και γενναιόδωροι. Ασχολείστε με τις υποθέσεις των άλλων επίμονα σε σημείο που κινδυνεύετε να φανείτε αδιάκριτοι. Οι θυσίες και η αυτοκριτική είναι συχνό φαινόμενο και δημιουργούν ανασφάλεια. Είστε γεμάτοι καλοσύνη, ανεκτικότητα, φιλευσπλαχνία. Η ευγένεια που σας διακρίνει πολλές φορές παρεξηγείται από τους άλλους οι οποίοι και σε ορισμένες περιπτώσεις την καταχρώνται. Είστε εκ φύσεως ειρηνικοί, κοινωνικοί, καλόβουλοι, αλλά και δυστυχείς και οκνηροί, δεχόμενοι με παθητικότητα τις συνθήκες της ζωής. Δεν είστε αυτόφωτοι αλλά ετερόφωτοι. Επιδιώκετε να ζείτε κάτω από την σκιά των άλλων επειδή δεν σας ενδιαφέρει να ανεβείτε στην κορυφή. Έχετε όμως και προτερήματα. Συμβιβάζεστε με την ήττα επειδή η νίκη λίγο σας ενδιαφέρει, είστε καλοί συνεργάτες και προσαρμόζεστε εύκολα στις οποιεσδήποτε συνθήκες της ζωής.
Σας ταιριάζουν καλύτερα: Άτομα με αριθμό πεπρωμένου 4,7 και 8                             
Ευνοϊκές ημέρες:  Όσες έχουν τον αριθμό 2,11,20,29 
Αριθμός Πεπρωμένου 3
Είστε γεννημένοι αισιόδοξοι με ικανότητα γνώσης της θετικής πλευράς και των πιο θλιβερών και καταστροφικών καταστάσεων. Η ρήση: "ουδέν κακόν αμιγές καλού" σας αρμόζει. Είστε ευχάριστα άτομα, καθώς προχωράτε ακτινοβολώντας αισιοδοξία. Είστε γοητευτικοί, συμπαθητικοί, πειστικοί και κοινωνικοί, ασκείτε γύρω σας μεγάλη επιρροή. Διαθέτετε ταλέντο για πολλά πράγματα αλλά το μεγαλύτερο χάρισμά σας είναι η προσαρμοστικότητά σας. Για τον λόγο αυτό είστε περιζήτητοι στις συντροφιές. Τύποι ευχάριστοι απ' όλες τις πλευρές θα βρείτε να διηγηθείτε ανέκδοτα στην κατάλληλη στιγμή για να διασκεδάσετε τους άλλους. Ασκείτε γοητεία στο αντίθετο φύλο. Είστε πολυέξοδοι και σπάταλοι. Δεν ανέχεστε τις αντιξοότητες της ζωής. Αρκετά ανυπόμονοι, δεν παίρνετε στα σοβαρά τις υποχρεώσεις σας γιατί αγαπάτε να ζείτε ανεξάρτητοι. Έχετε εμπνεύσεις, ευστροφία πνεύματος γι' αυτό και ή είστε καλοί στον διάλογο. Αν βρεθείτε με κάποιον απαισιόδοξο, πρέπει να προσπαθήσετε να εκφράσετε το καλύτερο από τον εαυτό σας για να δώσετε θάρρος, ελπίδα, ηρεμία. Αυτά τα προτερήματα σας διευκολύνουν την επιτυχία.
Σας ταιριάζουν καλύτερα: Άτομα με αριθμό πεπρωμένου 1,5,6,8                           
Ευνοϊκές ημέρες:  Όσες έχουν τον αριθμό 3,12,21,30.

Αριθμός Πεπρωμένου 4
Είστε σχολαστικοί όσον αφορά την τάξη και την πειθαρχία. Δεν σας ταιριάζουν καθόλου οι εκκεντρικοί τύποι και οι προσωπικότητες που είναι όλο λόγια χωρίς καμία ουσία. Σαν άτομα είστε ανεκτικοί, τρυφεροί, υπομονετικοί, κυρίως σε ζητήματα σημαντικά και σοβαρά. Ο μεθοδικός τρόπος που προσεγγίζετε τα πράγματα και η ικανότητα να δουλεύετε υπό πίεση, είναι πλεονεκτήματα του χαρακτήρα σας. Έχετε την εκπληκτική ικανότητα να είστε πάντα σωστοί στις προβλέψεις σας για το μέλλον. Οι υπολογισμοί σας είναι πάντα ακριβείς. Τείνετε να είστε αυστηροί με τον εαυτό σας και τους άλλους κι ακλόνητοι στις θέσεις σας. Μπορεί να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για πρόοδο κι επιτυχημένη σταδιοδρομία λόγω της αδυναμίας σας να προσαρμόζεστε στις αλλαγές. Απαιτείτε από τους συναδέλφους και τους υφιστάμενούς σας να σας συμπεριφέρονται και να εργάζονται με τρόπο ανάλογο με το δικό σας, κάτι που πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις και δυσάρεστο κλίμα. Είστε γεννημένοι για ήρεμη οικογενειακή ζωή. Οποιαδήποτε διαφωνία, πρόβλημα ή αναστάτωση στην προσωπική σας ζωή, σας τρομάζει και σας βγάζει από τα νερά σας. Αγαπάτε τη μοναξιά και γι' αυτό αποφεύγετε να συναναστρέφεστε με πολύ κόσμο. Δεν είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί γι' αυτό έχετε λίγους φίλους. Το ίδιο περιορισμένες είναι και οι προτιμήσεις σας και δεν δοκιμάζετε εύκολα καινούργια πράγματα. Η υγεία σας είναι αρκετά καλή, φαίνεται ότι φροντίζετε τον εαυτό σας και προσέχετε ιδιαίτερα τη διατροφή σας. Προσπαθείτε να ζείτε μία απλή, ισορροπημένη και καλή ζωή. Δάσκαλος-α, καθηγητής-τρια, μηχανολόγος - μηχανικός, συγγραφέας κ.λπ. είναι επαγγέλματα που ταιριάζουν στην προσωπικότητα και το χαρακτήρα σας. Αν καταφέρετε να γίνετε περισσότερο εξωστρεφείς κι ευχάριστοι στο κοινωνικό σας περιβάλλον, θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στις υποθέσεις και τους στόχους σας.
Σας ταιριάζουν καλύτερα: Άτομα με αριθμό πεπρωμένου 2,3,7,8                            
Ευνοϊκές ημέρες:  Όσες έχουν τον αριθμό 4,13,22,31
Αριθμός Πεπρωμένου 5
Διαφορετικοί από τον αριθμό 4, είστε ευμετάβλητοι σε διαθέσεις και αποφάσεις. Κινείστε μέσα από γρήγορες διαδοχικές μεταβολές καταστάσεων με μεγάλη ταχύτητα. Στην δουλειά και την μελέτη πρέπει να είστε έτοιμοι ν' αντιμετωπίζετε τις απρόοπτες καταστάσεις. Είστε -για τον λόγο αυτό- προικισμένοι με διαίσθηση. Μπορεί να δεχτείτε κάθε νεωτερισμό μα πρέπει πάντα να έχετε σαν οδηγό την ευαισθησία σας για να μην κάνετε σφάλματα εξαιτίας της μεγάλης βιασύνης σας. Στους άλλους δίνετε την εντύπωση του τυχοδιώκτη αλλά στην ουσία σας βοηθά πολύ η τύχη σας. Επαναστάτες και περιπετειώδεις, δεν μπορείτε ν' αντισταθείτε εύκολα στον πειρασμό των ριψοκίνδυνων αποστολών και των ταξιδιών. Κουράζεστε εύκολα από την ρουτίνα γι' αυτό είστε έτοιμοι για την αλλαγή χωρίς δισταγμό. Διαλύετε όλους τους δεσμούς του παρελθόντος δημιουργώντας καινούργιους. Κερδίζετε εντυπώσεις, γιατί είστε ελκυστικοί, συμπαθητικοί μα εξαιτίας της μεταβλητότητας που σας χαρακτηρίζει κινδυνεύουν με ναυάγιο δεσμοί, που θεωρούνταν στέρεοι, από έλλειψη κατανόησης και αντιπαραθέσεις. Σας αρέσει ο κίνδυνος και είστε έτοιμοι για δύσκολες αποστολές. Δεν έχετε καμία σχέση με τους διανοούμενους γιατί προτιμάτε ν' αποκτάτε τις εμπειρίες από την ζωή παρά ν' ακούτε συμβουλές και σοφιστίες από τους άλλους.
Σας ταιριάζουν καλύτερα: Άτομα με αριθμό πεπρωμένου 1,3,6,9                           
Ευνοϊκές ημέρες:  Όσες έχουν τον αριθμό 5,14,23
Αριθμός Πεπρωμένου 6
Ευαίσθητοι και δεκτικοί, είστε άνθρωποι με ταλέντο καλλιτεχνικό και αίσθηση του ωραίου. Με τον τρόπο σας κατορθώνετε να ομορφύνετε ό,τι σας περιβάλει. Η διπλωματία είναι ένα χαρακτηριστικό σας και την εφαρμόζετε σε κάθε κατεύθυνση, στην δουλειά, στις κοινωνικές σχέσεις, ακόμη και στις προσωπικές σχέσεις. Συχνά αγαπάτε τη φύση, τα πουλιά, τα άνθη, τα ζώα, αλλά και τα παιδιά. Πρόσχαροι και αισιόδοξοι, είστε πάντα ευχάριστοι . Επομένως εύκολα κάνετε συναναστροφές. Έχετε ανάγκη από τρυφερότητα, δεν αγαπάτε τα σκάνδαλα. Στην πορεία της ζωής σας θα ανακατευθείτε με οργανώσεις φιλανθρωπικές. Αλλά θα αναζητάτε και την αναγνώριση. Λόγω ευαίσθητης φύσης, μπορεί να πληγώνεστε εύκολα από τις πράξεις των άλλων και τα λόγια τους. Δημιουργικοί και ταλαντούχοι, έχετε καλλιτεχνικές επιτυχίες. Ωστόσο πρέπει να καλλιεργήσετε γνωριμίες για τους στόχους σας για να αναγνωριστείτε. Εύκολα αποκτάτε δημοτικότητα. Η ικανοποίηση με όσα διαθέτετε, μπορεί να μην σας κάνει πολύ αγωνιστικούς.
Σας ταιριάζουν καλύτερα: Άτομα με αριθμό πεπρωμένου3,4,6,9                            
Ευνοϊκές ημέρες:  Όσες έχουν τον αριθμό 6,15,24

Αριθμός Πεπρωμένου 7
Το 7 είναι η ενέργεια της Σοφίας και της Αλήθειας. Σαν αριθμός ζωής σας οδηγεί σε ένα εκπληκτικό ταξίδι στο οποίο η αναζήτηση της σοφίας είναι ο βασικός παράγοντας πίσω από οτιδήποτε κάνετε και από οτιδήποτε σας συμβαίνει. Είστε ένας αναζητητής της πραγματικότητας που δεν θα αποδεχτεί τίποτα λιγότερο από την αλήθεια. Μέχρι όμως να αναγνωρίσετε και να δεχθείτε ότι η κατάκτηση της σοφίας είναι ο τελικός σκοπός της ζωής σας μπορεί να μένετε μπερδεμένοι για την ίδια την ζωή και προβληματισμένοι από τις πράξεις και τις συμπεριφορές των άλλων. Τα 7αρια αναζητούν την τελειότητα και αμφισβητούν την εξουσία. Δεν ασυνήθιστο για ένα 7αρι να υποφέρει από εξαντλητικούς πονοκεφάλους που προέρχονται από την πίεση λόγω της σκληρής σκέψης σχετικά με θέματα για τα οποία δεν βρίσκουν αποδεκτές απαντήσεις, ή επειδή υποχρεώνεται να συναναστραφεί ανθρώπους περιβάλλοντα ή καταστάσεις που είναι διαφορετικά από τις προδιαγραφές του. Εσείς, περισσότερο από κάθε άλλο βιώνετε μεγαλύτερο πόνο και αμηχανία εάν νομίσετε ότι κακολογείστε ή κριτικάρεστε δημόσια. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που οι άλλοι κάνουν δημόσια και εσείς πρέπει να τα κάνετε πίσω από κλειστές πόρτες. Γενικά τα 7αρια δεν θεωρούνται ανοικτόμυαλοι άνθρωποι από τους άλλους και αυτό είναι ακριβώς που έχετε έρθει στη ζωή να πετύχετε.
Σας ταιριάζουν καλύτερα: Άτομα με αριθμό πεπρωμένου 1,4,7,9                           
Ευνοϊκές ημέρες:  Όσες έχουν τον αριθμό 7,16, 25
Αριθμός Πεπρωμένου 8
Είστε οραματιστές και προσπαθείτε έντονα να χτίσετε ένα καλύτερο αύριο για σας. Μετράτε την επιτυχία σας με βάση τις υλικές απολαβές σας. Έχετε μια έντονη διαίσθηση για το ποιοι επιχειρησιακοί τομείς έχουν προοπτική εξέλιξης και ποιοι εμφανίζουν πτώση. Πιστεύετε στη δύναμη του χρήματος, γι'αυτό και προσπαθείτε να μαζέψετε όσο περισσότερο μπορείτε για την μελλοντική σας εξασφάλιση. Δεν έχετε όμως καταλάβει, ότι δεν συμμερίζονται όλοι γύρω σας τις ίδιες απόψεις για την απόκτηση υλικών αγαθών και πλούτου. Πολλοί θα σας αντιπαθήσουν για τον τρόπο σκέψης και τη στάση ζωή σας, πιστεύοντας πως αυτό που σας χαρακτηρίζει σαν άνθρωπο είναι η απληστία. Έχετε την ικανότητα να κρίνετε με επιτυχία το χαρακτήρα κάποιου από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αυτό σας βοηθάει να επιλέγετε τους κατάλληλους ανθρώπους γύρω σας. Έχετε πολύ καλή σωματική διάπλαση, η οποία προέρχεται από την εσωτερική σας δύναμη και την καλή σας υγεία. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια σημαντικά εμπόδια στην πορεία σας, τα οποία θα ξεπεράσετε λόγω του θάρρους και της εξυπνάδας σας. Έχετε στενούς δεσμούς με τους συγγενείς και τους φίλους σας, οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό σας. Μία καριέρα στον επιχειρησιακό τομέα, στα χρηματοοικονομικά, στη δικηγορία ή και το χώρο των ακινήτων, σας ταιριάζουν ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να μετριάσετε τη σημασία που δίνετε στις υλικές πτυχές της ζωής, συνειδητοποιώντας ότι υπάρχουν πολλά πράγματα, που τα χρήματα δεν μπορούν να τα αγοράσουν.
Σας ταιριάζουν καλύτερα: Άτομα με αριθμό πεπρωμένου 2,4,5,7                            
Ευνοϊκές ημέρες:  Όσες έχουν τον αριθμό 8,17,26
Αριθμός Πεπρωμένου 9
  Το 9 είναι το μονοπάτι της ολοκλήρωσης, της γενναιοδωρίας, του συναισθήματος, της κατανόησης, της ευαισθητοποίησης, της παγκοσμιότητας και της ερμηνείας. Το 9 είναι ο αριθμός όλων των αριθμών. Εμπεριέχει κομμάτια από όλες τις άλλες ενέργειες όπως επίσης και μερικά δικά του χαρακτηριστικά. Η επίδραση του στη ζωή σας κάνει πολύπλευρους και ασυνήθιστους. Προκειμένου να καταλάβετε την παγκοσμιότητα του 9 προσθέστε όλους τους αριθμούς από το 1-8 (1+2+3+4+5+6+7+8) και θα βρείτε 36 που με μία ακόμα πρόσθεση δίνει το 9. εάν προσθέσετε και το 9 το αποτέλεσμα είναι 45 που πάλι οδηγεί στο 9. είναι ο μοναδικός αριθμός που δουλεύει με αυτόν τον μυστήριο τρόπο. Όπως ακριβώς το 9 περιέχει όλους τους άλλους αριθμούς έτσι και σεις είστε τα πάντα για τους άλλους ανθρώπους. Το πεπρωμένο του 9 σας δίνει την δυνατότητα να ζήσετε μια μοναδική ζωή, γεμάτη από αγάπη, επιτεύγματα και προσωπική ικανοποίηση. Αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποδεχθείτε είναι ότι έχετε έρθει σε αυτή τη ζωή για να εκφράσετε και να καταλάβετε τα συναισθήματα σας. Όντως το πεπρωμένο του 9 είναι στην πραγματικότητα συναισθηματικό άρα ένα πολύ δημιουργικό πεπρωμένο. Στις καθημερινές σας δραστηριότητες μπορεί να χρειαστεί να συμπεριφερθείτε διαφορετικά με κάθε άνθρωπο. Πολύ συχνά μπορεί να πρέπει να ταξιδέψετε προς μια κατεύθυνση που μοιάζει λάθος, π χ πίσω για να πάτε μπροστά. Ο δρόμος του 9 μοιάζει τόσο πολύπλοκος ώστε είναι αναπόφευκτο να μην εμπλακείτε με τα μεταφυσικά της ζωής. Πιθανόν να έχετε ένα έντονο ενδιαφέρον για πνευματικά και ψυχολογικά θέματα ενώ, χωρίς αμφιβολία είστε μία πολύ έντονη προσωπικότητα. Έχετε έρθει σε αυτόν τον κόσμο για να μάθετε για την ζωή μέσα από μία ευρύτερη προοπτική και μετά να ερμηνεύσετε τα ευρήματα σας στους άλλους.
Σας ταιριάζουν καλύτερα: Άτομα με αριθμό πεπρωμένου 1,3,5,6                           
Ευνοϊκές ημέρες:  Όσες έχουν τον αριθμό 9,18,27
Το 11 και το 22
 Αν η πρόσθεση του αριθμού γέννησής σας βγάζει 11 ή 22, τότε δεν τα προσθέτετε αλλά τα κρατάτε σαν ένα νούμερο. Για να δούμε τι σημαίνουν:
Αριθμός Πεπρωμένου 11
Αναδεικνύει προσωπικότητα που έχει φθάσει ψηλά στη ζωή, ή μπορεί να φθάσει. Θα περάσετε πολλές λεπτές καταστάσεις στη ζωή, εμπόδια που θα ήταν καλό να ξεπεράσετε και να νικήσετε πριν ολοκληρώσετε το έργο σας. Δεν θα λέγαμε πως διανύετε μία συναρπαστική ζωή, περίεργη ή περίπλοκη. Είστε μεθοδικοί και εξειδικευμένοι στον τομέα σας, επομένως παραμένετε εκεί. Εξελίσσετε την δραστηριότητά σας, δίχως να διευρύνεστε ιδιαίτερα σε άλλους τομείς. Διαθέτετε πρωτοτυπία σκέψης και διαισθητική αντίληψη. Οι λύσεις σας είναι πρακτικές και άμεσες. Αλλά αυτό δεν σας εμποδίζει από το να επιθυμείτε την βαθύτερη προσέγγιση γνώσης μέσα από τον μυστικισμό. Στην περίπτωση αυτή, επιλέγετε διαφορετικές σχολές σκέψης.
Σας ταιριάζουν καλύτερα: Άτομα με αριθμό πεπρωμένου 7 και 9                           
Ευνοϊκές ημέρες:  Όσες έχουν τον αριθμό 11
Αριθμός Πεπρωμένου 22
Διαθέτετε ασυνήθιστα χαρίσματα και μπορείτε να είστε ευεργετικοί για πολλούς ανθρώπους. Ξεπερνάτε τους συνηθισμένους ανθρώπους γύρω σας, δίχως προσπάθεια και επιδίωξη γι' αυτό. Είστε δυνατοί, ικανοί να ξεπεράσετε σημαντικά προβλήματα και να στηρίξετε άλλους. Διαλογίζεστε συχνά και αυτό αυξάνει τις δυνατότητές σας. Επιδράτε πάνω σε καταστάσεις και γεγονότα. Μπορείτε να ηγηθείτε πολιτικών, αλλά και άλλων οργανώσεων, όπως μορφωτικά ιδρύματα, οικονομικά κέντρα. Μπορείτε να έχετε ένα έργο ουσιαστικό στην ανθρωπότητα.
Σας ταιριάζουν καλύτερα: Άτομα με αριθμό πεπρωμένου 1 και 5                            
fantasy
Ευνοϊκή ημέρα:  Η ημερομηνία 22

Πηγές: «Αριθμολογία», Χάρις Γιοχάρι                                                                           
«Αριθμολογία. Η ημερομηνία γέννησης και το όνομά σου αποκαλύπτουν το ταξίδι της ζωής σου», Συγγραφείς: Kay Lagerquist                                                                     
Λίλιαν Σίμου (astrologie-numerologie-therapies holistiques-metaphysique-mysteres-

Συνολικές προβολές σελίδας

Ο Καιρός.

....για να δούμε τι θα δούμε στην Τ.V.......

me