Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

3 πράγματα!!!!

... όταν φεύγουν δεν επιστρέφουν ποτέ...
η Ώρα, οι Ευκαιρίες και οι Λέξεις
... δεν θα έπρεπε ποτέ κανείς να χάσει...
την Ειρήνη, την Ελπίδα και την Τιμιότητα
... τα πιο πολύτιμα στη ζωή είναι ...
η Αγάπη, η Εμπιστοσύνη και οι Φίλοι.
... ποτέ δεν είναι ασφαλή ....
τα Όνειρα, η Επιτυχία και ο Πλούτος
... χτίζουν έναν άνθρωπο ....
η Εργασία, η Ειλικρίνεια και η Ευθύνη
 
ImageDost.com - Free Fast Image Hosting For Everyone !
 
 
... καταστρέφουν τον άνθρωπο ...
η Υπερηφάνεια, ο Θυμός και το Αλκοόλ
... που όταν καταστρέφονται, πολλοί θέλουν να τα αποκαταστήσουν ...
ο Σεβασμός, η Εμπιστοσύνη και η Φιλία... 
... στα οποία ποτέ δεν πρέπει να αποτύχουμε
η Πίστη, η Αποφασιστικότητα και η Αγάπη!!!!

beyourselfalwaysbeinfashion.blogspot.com/2012/05/3-things.html

Download : Αγάπη !!!!!!!!!!!!!!!

Τεχνική Υποστήριξη : Παρακαλώ, πώς μπορώ να βοηθήσω;
Πελάτης
: Χμ... μετά από πολλή σκέψη, αποφάσισα να εγκαταστήσω το πρόγραμμα που λέγεται "Αγάπη".   Μπορείτε να με καθοδηγήσετε πώς να το κάνω;



Τεχνική Υποστήριξη
  : Φυσικά μπορώ. Είστε έτοιμος να ξεκινήσουμε;
Πελάτης
: Είμαι λίγο άσχετος από τεχνολογία, αλλά ας προσπαθήσουμε. Τι πρέπει να κάνω;
Τ.Υ
.: Το πρώτο βήμα είναι να εντοπίσετε και να ανοίξετε το παράθυρο "Η Καρδιά μου". Μπορείτε να την εντοπίσετε; 

Π : Ναι, αλλά υπάρχουν άλλα τόσα προγράμματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Υπάρχει πρόβλημα να εγκαταστήσω το "Αγάπη" ενώ τρέχουν τα άλλα;
Τ.Υ
: Ποια προγράμματα τρέχουν τώρα;
Π
: Μισό λεπτό να δω... υπάρχει ένα που λέγεται "Παλιά Τραύματα", "Χαμηλή Αυτοεκτίμηση", ένα άλλο "Μνησικακία" και "Εκδίκηση".
Τ.Υ
.: Δεν υπάρχει πρόβλημα. Μόλις εγκαταστήσετε το πρόγραμμα 'Αγάπη', θα διαγράψει βαθμιαία αυτά τα προγράμματα αυτά από το λειτουργικό σύστημα. 

 Upload images

 Μπορεί να παραμείνουν στη μνήμη αλλά δεν θα εμποδίζουν τη λειτουργία άλλων προγραμμάτων. Το πρόγραμμα "Αγάπη" θα αντικαταστήσει το "Χαμηλή αυτοεκτίμηση" με μια άλλη ενότητα που λέγεται "Υψηλή αυτοεκτίμηση". Όμως, θα πρέπει να διαγράψετε οριστικά τα υπόλοιπα δύο προγράμματα: "Μνησικακία" και "Εκδίκηση". Αυτά τα δύο εμποδίζουν την εγκατάσταση του προγράμματος 'Αγάπη'. 

Π : Πως γίνεται να τα διαγράψω; Μπορείτε να μου πείτε;
Τ.Υ
.: Με χαρά. Πηγαίνετε με το ποντίκι στην οθόνη σας κάτω αριστερά, εκεί που λέει 'Εκκίνηση' και επιλέξτε το πρόγραμμα "Συγχώρεση" και κάνετε ένα κλικ.  Επαναλάβετε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί μέχρι να διαγράψετε τελείως τα δύο προγράμματα. 


Π : Α, ωραία! Έγινε κιόλας. Ώχ... όμως το πρόγραμμα "Αγάπη" ξεκίνησε μόνο του την εγκατάσταση. Είναι φυσιολογικό αυτό;
Τ.Υ.
: Ναι, αλλά να θυμάστε ότι έχετε μόνο τη πρώτη έκδοση του βασικού προγράμματος. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με άλλες "Καρδιές" για να κάνετε αναβάθμιση.
Π
: Ωχ! Μου εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους που λέει: 'Error - Το πρόγραμμα δεν μπορεί να λειτουργήσει με εξωτερικές παρεμβάσεις'... τι είναι αυτό; 
 

Τ.Υ
.: Μην ανησυχείτε. Αυτό σημαίνει ότι το πρόγραμμα "Αγάπη" έχει φτιαχτεί για να τρέχει με εσωτερικές "Καρδιές" αλλά δεν έχει ακόμα τρέξει στη δική σας "Καρδιά". Σε μη-τεχνική γλώσσα, σημαίνει ότι πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας πριν είστε έτοιμος να αγαπήσετε τους άλλους.
Π
: Δηλαδή; Τι κάνω τώρα;
Τ.Υ
.: Κατεβάστε το πρόγραμμα "Αποδοχή εαυτού" και κάντε κλικ στα παρακάτω αρχεία: "Συγχώρεση εαυτού", "Συνειδητοποίηση της αξίας μου", "Αναγνώριση των ορίων μου".
Π
: Εντάξει, το έκανα.
Τ.Υ
.: Ωραία. Τώρα αντιγράψτε αυτά τα αρχεία στο βασικό σας φάκελο "Η Καρδιά μου". Το σύστημα θα διαγράψει οποιοδήποτε ασύμβατο αρχείο και θα επιδιορθώσει τα όλα τα λανθασμένα αρχεία. Επίσης, χρειάζεται να διαγράψετε τα "Αρνητική Κριτική", "Φλυαρία". Μετά πηγαίνετε στο Κάδο ανακύκλωσης και διαγράψτε τα οριστικά και από εκεί.
Π
: Έγινε. Ωπ!! O φάκελος "Η Καρδιά μου" αρχίζει να γεμίζει με νέα αρχεία. Τα "γαλήνη" και "πληρότητα" αντιγράφουν μόνα τους τα αρχεία στο φάκελο "Η Καρδιά μου". Είναι φυσιολογικό αυτό;

T. Y. : Ναι. Αυτό δείχνει ότι το πρόγραμμα "Αγάπη" έχει εγκατασταθεί και ήδη τρέχει. Κάτι τελευταίο πριν κλείσουμε το τηλέφωνο :
Το πρόγραμμα "Αγάπη" είναι free, δεν χρειάζεστε κωδικό ενεργοποίησης, γι' αυτό δώστε το σε όσους μπορείτε. Μπορεί να σας ανταποδώσουν μερικά καλά αρχεία για αναβάθμιση. 

Μάθε να διεκδικείς!!!!!

Στη ζωή δεν παίρνεις αυτό που αξίζεις. Παίρνεις αυτό που διεκδικείς!

Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Η ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΧΟΡΧΕ ΜΠΟΥΚΑΙ!

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια πανέμορφη λίμνη με κρυστάλλινα και καθαρά νερά που μέσα της κολυμπούσαν τα ομορφότερα ψάρια με τα περισσότερα χρώματα. 

 
1325083
Σ εκείνη λοιπόν τη λίμνη ήρθαν να κάνουν μπάνιο η ΘΛΙΨΗ και η ΟΡΓΗ.
Εβγαλαν τα ρούχα τους οι κοπέλες και μπήκαν γυμνές να κολυμπήσουν στη λίμνη.
Η ΟΡΓΗ ως συνήθως βιαστική χωρίς να ξέρει το γιατί,έκανε μπάνιο στα γρήγορα και βγήκε γρήγορα απο το νερό...Αλλά η ΟΡΓΗ είναι τυφλή ή τελος πάντων δεν βλέπει ξεκάθαρα την πραγματικότητα.
Ετσι γυμνή και καθαρή,μόλις βγήκε απο τη λίμνη φόρεσε οποιο φόρεμα βρήκε.Συνέβη όμως εκείνο το ρούχο να μην είναι το δικό της αλλά της ΘΛΙΨΗΣ.Και έτσι ντυμένη σαν θλιψη έφυγε η ΟΡΓΗ. 


Σε λίγο,πολύ ήρεμα και γαλήνια,η ΘΛΙΨΗ τελείωσε το μπάνιο της και χωρίς καμία βιασύνη,και χωρίς τη συναίσθηση του χρόνου που κυλούσε βγήκε απο τη λίμνη.Στην όχθη συνειδητοποίησε ότι τα ρούχα της έλλειπαν.
Οπως όμως όλοι ξέρουμε στην ΘΛΙΨΗ δεν αρέσει να είναι γυμνή.Ετσι φόρεσε το μοναδικό ρούχο που υπήρχε στην ακτή.Αυτό φυσικά ήταν της οργής.
Από τότε λοιπόν,λένε ότι συναντάμε την ΟΡΓΗ τυφλή,σκληρή,τρομερή και θυμωμένη.
Αν όμως κοιτάξουμε καλύτερα,καταλαβαίνουμε ότι αυτή η οργή που βλέπουμε είναι μια μεταμφίεση και πίσω απο τη σκληρή της όψη της στην πραγματικότητα κρύβεται η θλίψη. 



Στη σκιά του ονείρου!


Οταν κάποτε δεις τους ζητιάνους να καίνε τα κουρέλια τους, έναν άνεργο να αγοράζει τσιγάρα, παραμύθια να φορούν τα καλά τους, την Ιστορία να βγαίνει από την πόρτα για να δει τις σελίδες της να περπατούν, γύρη από χρυσαφένιο νερό, να καίνε κάρβουνα για να ζεσταθούν παιδιά που παγώνουν, τότε θα πει ότι βγήκε ο ήλιος της δικαιοσύνης πάνω από τον πλανήτη Γη.
Τότε θα πει πως βγήκαν τα κορίτσια και τ' αγόρια στο σεργιάνι με τα χρωματιστά τους ποδήλατα.
Και τότε σκέψου, θυμήσου, ονειροπόλησε ξαπλωμένος, φίλε μου, σε μια γαλέρα γιατί θα 'χεις κι εσύ ξαναγίνει άνθρωπος. Και μετά χτίσε σχολεία, μην επιτρέψεις ξανά να ματώσει κανείς τα παιδικά ποτάμια.
Ξαναπλάσε τον κόσμο από την αρχή.
Ξαναλούσου με τα ασημένια γέλια των κυμάτων.
Κυνήγησε νεράιδες στα όνειρά σου.
Δες τι όμορφη που είναι η ζωή.
Δες, ακόμα και οι πεταλούδες ξέρουν να φτιάχνουν κεντήματα.
Γι' αυτό τραγούδα, τραγούδα και χόρευε και μετά καλόπιασε το τραπέζι της αδελφοσύνης.
Έλα μαζί, λευκοί, μαύροι, κίτρινοι, ληστές, αδικημένοι, προδομένοι, εχθροί και φίλοι, να γίνουμε ένα.
Μια αγκαλιά, μια μουσική.
Έλα κοντά μου.
Μη φοβάσαι, δεν είμαι φωτιά.
Έλα κοντά μου.
Αλήθεια σου λέω, δεν είμαι άνεμος.
Έλα κοντά μου, κι ας μην είμαι λιμάνι να σου τάξω απανεμιά, έλα αν θες κάτω από τη σκιά του ονείρου και της ελπίδας μου μαζί να ακούσουμε το τραγούδι της ζωής που ακόμα επιμένω να την περιμένω να μου χτυπήσει την πόρτα και να μου πει.
«Όλα όσα έγραψες σ' αυτό το χαρτί δεν θα αργήσουν να 'ρθουν, η μέρα τούτη δεν θα αργήσει...».
Στο πείσμα των άλλων όσο ζω θα περιμένω, ά
λλωστε τι κοστίζει η αναμονή;
Τι κοστίζει η ελπίδα;

Όλα είναι δωρεάν, ακόμα και το όνειρο... μόνο που αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει!..
Στη σκιά του ονείρου!Αννα Μπιθικώτση. 






Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Η ΚΥΡΑ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!!

Μια φορά και ένα καιρό ζούσε σ ενα μακρινό τόπο μια γριά που είχε τα χρονακια της!!Μοναδικη της συντροφιά ήταν μια αχλαδια στην αυλή της που μεγάλωνε. 
 Ο κόσμος τη φώναζε ΚΥΡΑ-ΜΙΖΕΡΙΑ. Τα παιδια την κορόιδευαν ,και σαν ερχοταν η εποχή που τα αχλαδια ήταν έτοιμα,ανέβαιναν επάνω στην αχλαδιά ,και της έκλεβαν τα φρούτα! 
 Η γριά τα κυνηγούσε θυμωμένη αλλά που να τα φτάσει. Στο τελείωμα μιας μέρας,εκεί που καθόταν η γριά στην αυλή της,παρουσιάστηκε ένας ταξιδιώτης. Την ρώτησε αν θα μπορούσε να τον φιλοξενήσει για τη νύχτα που ερχόταν. 
 Η γριά του είπε; Ελα μέσα.Κάπου θα βρω να σου στρώσω;  
Οταν ξημέρωσε ο ταξιδιώτης την ευχαρίστησε και της είπε..;Γρια για το καλο που μου έκανες,ζήτησέ μου οτιδήποτε θέλεις και θα γίνει;.  
Η επιθυμία σου θα πραγματοποιηθεί αμέσως. ΑΑΑ έκανε η γριά.Εχω μόνο μία επιθυμία.Θέλω όποιος σκαρφαλώνει πανω στην αχλαδιά μου ,να κολλάει επάνω και να μην κατεβαίνει κάτω αν δεν το θελήσω εγώ. Πέρασε ο καιρός και τ αχλάδια άρχισαν πάλι να ωριμάζουν. 
Τα παιδιά της γειτονιάς,όπως είχαν συνήθεια,σκαρφάλωσαν ξανά πάνω στο δέντρο της γριάς και άρχισαν να μαζεύουν τ αχλάδια. 
Εφτασαν μέχρι την κορυφή,μα σαν πήγαν να κατέβουν δεν μπορούσαν γιατί είχαν κολλήσει. Μετα απο πολλά παρακάλια και κλάματα η γρια Μιζέρια δέχτηκε να τ αφήσει να κατέβουν απο το δέντρο,αλλά με την υπόσχεση ότι δεν θα την ξαναενοχλούσαν πια......  
Κύλησαν οι μέρες και ξαφνικά η γριά είδε κάποιον ταξιδιώτη να έρχεται απο μακριά.Τα πόδια του λες και δεν πάταγαν στη γη.Τα ρούχα ήταν κουρέλια και το πρόσωπό του σκοτεινό - μάτια δεν έβλεπες. 
 Η γριά Μιζέρια τον ρώτησε;Τίνος είσαι εσύ παιδί μου;;Δεν σε έχω ξαναδεί. 
Δεν είσαι απο τα μέρη μας; Εκείνος αποκρίθηκε. 
;Γριά είμαι ο Θάνατος και ήρθα να σε πάρω;;  
Η γριά Μιζέρια σαν το άκουσε αυτό απάντησε. 
;Αχ παλικάρι μου!!!Να ξερες πως σε περίμενα να έρθεις.Μηπως μπορείς όμως να μου κάνεις μια τελευταία χαρη; 
Δεν σκαρφαλώνεις πάνω στην αχλαδιά μου για να μαζέψεις μερικά αχλάδια να έχουμε για το δρόμο;; Ο Θάνατος ξεγελάστηκε και ανέβηκε πάνω στην αχλαδιά.Μάζεψε όσα μπορούσε και πήγε να κατέβει.Μάταια όμως!!Είχε κολλήσει και έμεινε εκεί πανω. Τα χρόνια πέρναγαν και δεν πέθαινε κανείς στη γη.Οι γιατροί,οι φαρμακοποιοί,οι νεκροθάφτες και πολλοί άλλοι άρχισαν να παραπονιούνται .Εχαναν τις δουλειές τους και πείναγαν. 
Υπήρχαν άνθρωποι που είχαν παραγεράσει και ένιωθαν κουρασμένοι.Περίμεναν την ώρα του λυτρωμού. Μα που ο Θάνατος;;Ηταν ακόμα κολλημένος πάνω στην αχλαδιά της γριάς Μιζέριας.  
Οταν όλα αυτα έφτασαν στ αυτιά της γριάς γυρίζει και του λέει:; 
Θάνατε δε μου λες.Αν σε αφήσω να κατέβεις κάτω ,θα μου υποσχεθείς ότι δεν θα ξανάρθεις ποτέ εδώ για να με πάρεις εμένα;;;  
 Τότε το σκέφτηκε καλά ο Θάνατος,είδε τι δουλειά είχε μαζευτεί στον κόσμο ,και τι να κάνει.; 
Μία ψυχή λιγότερη τι αξία έχει;;σκέφτηκε.Αλλωστε μια παλιόγρια είναι η Μιζέρια.Θα την αφήσω μόνη της. Από τότε λοιπόν ο Θάνατος έρχεται και παίρνει μαζί του γέρους,άρρωστους,πλούσιους,φτωχούς,χονδρούς,αδύνατους,'ανδρες,γυναίκες και καμιά φορά ξεχνιέται και κάνει λάθη και παίρνει μαζί του και παιδιά. 
 Μα η κυρά Μιζέρια ,λένε,ότι απο τότε μένει για πάντα ανάμεσα στους ανθρώπους..... Ας τη διώξουμε λοιπόν και ας χαμογελάσουμε.







Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

....Είπαν......

Photobucket
Να με Θέλεις.... σαν Ανθρωπο... για να μπορείς να στηρίζεσαι πάνω μου στις δυσκολες στιγμες.....     
 Να με Αναζητάς..... στο σκοταδι... στα όνειρα.... στις στιγμές... στο φως της μερας στην σιωπή της βραδυάς....  
Οταν η θλίψη κυριευει τα ματιά σου... οταν ολα γύρω σου παιρνουν ενα χρωμα γκρίζο... και καταρρέουν...

Συνολικές προβολές σελίδας

Ο Καιρός.

....για να δούμε τι θα δούμε στην Τ.V.......

me